Het Bureau

Edwin Verkuijlen

Bouwkundigingenieur

Eigenaar en oprichter van Verkuylen Bouwkundig Advies BV. Edwin tekent samen met Rianne uw nieuwe droom project! Nieuwbouw, verbouw of utiliteitsbouw, je bent aan het goede adres! Edwin neemt je helemaal mee van A tot Z, totdat jij je droomproject hebt gecreeërd. Benieuwd naar onze portfolio? Kijk dan op de pagina Portfolio.

Rianne Pittens

Bouwkundig


tekenaar

Rianne werkt al jaren met Edwin samen. Een top team met veel ervaring! Rianne is bouwkundig tekenaar en neemt je door heel het proces mee van het begin tot aan het nieuwe eindresultaat van jouw project. Benieuwd wat hier allemaal bij komt kijken? Kijk dan op de pagina Diensten.

Demi Verkuijlen

interieurontwerpster

Wil je weten hoe jouw nieuwbouw woning of verbouw er van binnen uitziet? Demi verzorgt het interieur van jouw project! Of het gaat om een kleuradvies of een geheel interieurplan? Niets is te gek! Ook tekent Demi bestaande en nieuwe situaties van projecten. Verder is Demi ook verantwoordelijke voor de Sociaal Media van Verkuylen Bouwkundig Advies BV.

Benieuwd geworden naar wat Demi kan betekenen? Neem eens een kijkje op haar website: Studio Kuijltje

Esther Verkuijlen

Boekhouding

Esther verzorgt alles binnen Verkuylen Bouwkundig Advies BV als het gaat om boekhouding. Zij zorgt ervoor dat alle administratieve taken netjes en goed verlopen binnen het bedrijf.